Видеонаблюдение

         Денонощно видео наблюдение през Интернет

videonabliudenie          videonabludenie tomsk       imagesсссссс      DVR-TRX-6004[1]

Цени:

  • Инфрачервени видеокамери 4 бр. + DVR 1 бр. – 290 лв.
  • 500 GB SATA диск за съхраняване на данни – 135 лв.
  • Проектиране, доставка, монтаж и програмиране на системата – 220 лв.

Когато всички собственици имат достъп до видеокамерите през Интернет и това е обозначено със нарочно съобщение на входната врата вандала сериозно ще се замисли, че атаката му ще е разкрита в реално време. Видео наблюдението се използва като превантивна мярка срещу вандалски прояви. Вандалите може да са бабаити, но винаги предпочитат анонимността. Те не желаят да показват лицата си наяве и затова в сграда, в която има непрекъснато видео наблюдение рязко спадат вандалските прояви и безсмислено разрушаване на обща собственост. Превантивната роля на видеокамерите се отразява и със спад в домовите кражби. Крадците винаги се оглеждат за монтирани камери в обектите, които имат намерение да нападнат. Забелязвайки такива, те подминават сградата и отиват да търсят друго място, по-удобно за престъпните им намерения.
Монтиране на непрекъснато видео наблюдение вече е нормална практика не само за обществените сгради, а и за частните жилищни кооперации. С камери, които записват перфектна картина денонощно се предотвратяват и набезите върху автомобили, паркирани пред сградите. Този факт бе доказан безспорно през изминалата година, след палежите на множество автомобили. След монтажа на видеокамери, в обсега им на действие на практика не се регистрират престъпления.
City Service Sofia предлага проектиране, доставка, монтаж и настройка на система за денонощно видео наблюдение, с непрекъснат запис на събития, които могат да се проследяват в реално време по Интернет. Камерите записват качествена картина и звук, а записите се съхраняват с информация за точното време, по което са осъществени. Картината е добра и при дневни и нощни записи. Различните ценови пакети предлагат и различни екстри, според конкретните нужди. Непрекъснато видео наблюдение с камери, осигурени срещу вандали за жилищни и обществени сгради, с камери за вътрешно и външно ползване. Осъществяване на резервни записи на DVD или други дигитални носители. При нужда камерите се свързват с монитор за непрекъснато наблюдение. Възможности за включване на допълнителни опции при настъпване на изменения в нуждите на обекта.
Гаранционно обслужване: 3 години гаранция