Входни врати за жилищни сгради от 170 лева квадратния метър

City Service Sofia предлага на своите клиенти метални входни врати за ефективно контролиране на достъпа. Изключително здрави и сигурни, те са непреодолима преграда пред хора, които имат намерение да проникнат в сградата с престъпни намерения. Изработени са от метал – листове с дебелина 1.5 мм., устойчив стъклопакет и различни екстри по желание на клиентите. Може да се постави метална решетка, противовзломен обков, топло и шумоизолация при нужда. Бравата е електронна, съвместима с домофонни системи, компютърно управление и sms команди.

Метални входни врати се използват все по-често заради устойчивостта на материала. На практика, такава врата е вечна, за разлика от много други типове врати. Дървените, PVC и алуминиеви входни врати също са широко използвани, но те изискват грижливо отношение от хората, които ги ползват, а това не може да се очаква от всички влизащи и излизащи от сградата. Този тип врати могат да бъдат подсилени, ако собствениците не желаят да ги сменят.
Металните входни врати не се поддават на атмосферни влияния, издържат да грубо блъскане, почистват се лесно дори при умишлено замърсяване. Сила на затваряне на електронната брава – 300 кг. Праховото боядисване е дълготрайно, не се променя с времето и лесно се почиства, не се надрасква.
Предлагаме различни модели входни врати, боядисване в желания цвят в момента на заявката. Демонтаж на старата врата без гаранция за запазване.

Цена 170 лв. на квадратен метър без отваряемата част /без вратата/.

Врата и Каса от 699,00 лева с размер от 2000/950 мм

ДОПЪЛНИТЕЛНО:

  • демонтаж на старата входна дограма и подготовка за монтиране на новата.
  • доставка на поръчаната входна врата и монтаж.
  • автомат за автоматично плавно затваряне – 145 лв.
  • прахово боядисване – 55 лв/кв.м.
  • стъклопакет 16мм – 35 лв/кв.м.
  • закалено стъкло 10мм – 65 лв/кв.м.
  • пощенски кутии – До 20 броя – 35 лв/бр над 20 броя – 32 лв/бр. Допълнително табелка върху капака – 5 лева на брой. Представляват цялостен моноблок, боядисани в цвета на самата входна врата.
  • електромагнитна заключваща система – 260 лв. /включва монтаж/.

Металните врати, които предлагаме са изработени от метални квадратни профили с 2.0 мм дебелина и ламарина с 1,5 мм дебелина, междинно оребряване, изолираща вата за пълнеж, стъклопакет. Могат да се добавят допълнителни елементи по желание на клиентите. Подсигурени са с антивандална защита. Електронното заключване е със светодиоден електронен четец, видим от далечно разстояние при липса на осветеност. Практично и надеждно решение за осигуряване на ефективно заключване на входната врата.