Електронно заключване на асансьор с чип от 135 лева

Електронно заключване на асансьор
Доставка и монтаж 135 лв.

Видове електронни ключове за заключване с чип

А. Безконтактни чипове – това са така наречените RFID или пластмасови тагове, намират много широко приложение заради ниската си себестойност но за съжаление могат много лесно да се копират от всяко ключарско ателие. Тогава се обезмисля контрола на неизрядните обитатели, както и нежелани посетители. Втора съществена слабост поради технологията RFID четеца се изработва от пластмаса, метала би екранирал излъчването на сигнал. Поради това четеца не е вандалоустойчив, не са малко случаите когато само с подръчни средства може да бъде изваден от строя. Не се препоръчва за директен монтаж на алуминиеви или метални дограми заради екраниращия ефект на метала. Единствено при директен монтаж върху пластмасова дограма няма проблем с екраниращия ефект но си остава проблема с лесното му копиране и ниската вандалоустойчивост.
До 70 броя – цена 3,50 лева за един брой
От 70 до 100 броя – цена 3,00 лева за един брой
Над 100 броя – цена 2,50 лева за един брой

Б. Контактни чипове или I-BUTTON – много надеждни с много дълъг срок на експлоатация изключително ергономични.
I-BUTTON
До 70 броя – цена 5,95 лева за един брой
От 70 до 100 броя – цена 5,45 лева за един брой
Над 100 броя – цена 4,95 лева за един брой
Предимства:
– Не се копират от автоключарски ателиета. Контролът на достъпа зависи само от този в който се намира главния чип – /мастер чип / тоест от Домоуправителя на етажната собственост. Вандалоустойчив метален четец със светодиодната индикация. С червено е затворено а когато свети в зелено е отворено. На много места по света се използват за карта в метрото, за паркиране на обществени места, използват се при охрана на важни обекти за идентификация при контрол на обхода и много други.
– Изработени са от метал
– Малки и ергономични
– Дълъг срок на експлоатация

Контролът над асаньсора в една сграда е много важен, тъй като това е съоръжение, изискващо скъпа поддръжка. Голяма част от живеещите в сгради в асансьори отказват да плащат, но не спират да ползват съоръженията. Те и техните гости най-спокойно се възползват от асансьорите, като оставят съседите си да се грижат за тяхната изправност. Това вече се променя – почти всички асансьори в блокове, кооперации и офис сгради са с контролиран достъп посредством електронни ключалки.
Удобството на електронните ключове е, че отключват не една врати – те са универсални и могат да бъдат въведени в паметта на всяка електронна ключалка. Така хора, които имат ключ за входната врата, ще могат да ползват същия за асансьора, ако са сред тези, които плащат за поддръжката му. Останалите, които избягват плащане на такси за асансьор ще могат да ползват електронните си ключове за входната врата, но ще трябва да ползват стълбите, защото ключът им няма да е въведен в паметта на ключалката на съоръжението.

Комплекта съдържа: мастър чип за програмиране, електронен четец с антивандална защита, електронна централа. Електронните ключове не са включени в цената.
City Service Sofia предлага надеждни електронни заключващи системи, устойчиви срещу вандалски прояви. Интелигентната система не допуска неоторизирано ползване на асансьора, само притежаващите валиден електронен ключ имат достъп до него. Всички предлагани на пазара електронни системи за заключване работят на един принцип, въпреки различията, които може да имат по отношение на визия, начин на програмиране и допълнителни екстри. По отношение на асансьорите, принципа е подобен на отключването на всички видове електронни брави – след подаване на валиден ключ, вратата се отключва за времето, което е предварително програмирано и след това се заключва отново. При асансьорите електронният ключ задейства съоръжението за определено време, след което то отново се заключва докато не дойде друг потребител с валиден електронен ключ.
Системата не се влияе от опити за разбиване и въздействие посредством електрошокови палки, механични удари и други. Бравата е автономна, притежава свой източник на енергия и е не се влияе от спиране на тока. Алармена сигнализация показва състоянието на системата по всяко време, като подава светлинни и звукови сигнали в случай на авария. Гъвкаво управление, лесно програмиране, възможност за командване чрез компютър, лесно въвеждане и изтриване на ключове.

Електронна система за контрол на достъпа до асансьор с чип

 • Контролер, работещ с ключове с чип, същите като на входната врата на сградата.
 • Четец – контактен или безконтактен в зависимост от вида на чиповете.
 • Вътрешен бутон
 • Мастър чип за програмиране /пускане и спиране на чиповете/
 • Електрозахранване
 • Реле/12 v/
  Допълнителни:
 • Вход за компютър – 15,00 лева
 • Софтуер за програмиране с лаптоп – 65,00 лева
  • Гаранционен срок при ФАБРИЧНИ дефекти – 36 месеца момента на продажбата.
  • Експлоатационен срок – 120 месеца.

 

ЗАКЛЮЧВАНЕ С ВАНДАЛОУСТОЙЧИВА СИСТЕМА С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ

SAM_6870

Доставка и монтаж – 195,00 лева

Четеца е вандалоустойчив, монтира се в самата кабина до таблото. Чиповете се пускат и спират с дистанционно управление.