Заключване с чип и магнит на вход от 260 лева

Контрол на достъпа за жилищен вход – тип магнит 300 kg

Използваме контролер и централа за заключване с чип на общ жилищен вход, които са българско производство и вече 20 години доказват своята надеждност и ефективност на повече от 10 000 хиляди отделни точки в цялата страна. Управлението и сервизирането на софтуера (спирането и пускането на отделните чипове) се осъществява по няколко начина:
– Чрез главен чип – включено е в комплекта
– Чрез лаптот – софтуер и кабел за данни – закупува се отделно
– Чрез мобилен телефон – GSM комуникатор – закупува се отделно

Най-добрата система за електронно заключване за жилищни входове с метална (желязна)  врата и дограма! Няма триещи механизми и бързо износващи се части! Изключително дълъг експлоатационен срок!

Контактна система с електронна брава тип Магнит (електромагнит 300 кг), работи с до 999 броя електронни ключа тип iButton. От външната страна се отваря чрез електронен ключ, а от вътрешната страна – чрез натискане на бутон, може и с допълнителен четец – превантивна мярка срещу крадци.

ДОСТАВКА И МОНТАЖ – 260,00 лв с реле за връзка с домофоните. Както е показано на първата снимка вратата се отваря навън. Ако се отваря навътре тогава е необходимо да се сложат допълнителни ZL планки. Ако рамката на вратата е тясна и се налага нейното прекрояване това може да се избегне с една Монтажна планка.

  •  ZL планки – 45,00 лева
  • L планка – 18,00 лева
  • Обла L планка със скрити кабели – 45,00 лева
  • Монтажна планка за насрещна планка на магнита – 25,00 лева
  • Допълнителен четец за изход срещу крадци – 55,00 лева
  • Аварийно захранване  с акумулатор 12 волта 7 ампера – 110,00 лева

Заключване с чип на вход тип магнит може да се ползва за всякакъв тип врати и е най-добрият избор за електронно заключване на общи входни врати на жилищни сгради. Поради липсата на механични износващи се елементи е изключително издръжлив и има много дълъг живот на експлоатация. Няма изисквания за състоянието и вида на вратата.

Електромагнитът се състои от две части – едната се монтира на касата, а другата на крилото на вратата. Монтира се в горния отваряем ъгъл на вратата за метални врати.

Контрол на достъпа за жилищен вход – тип дропболт

Използва се за вграждане предимно в алуминиеви и пластмасови дограми. Заключващия механизъм се поставя на височина около 110-120 сантиметри, което от своя страна фиксира надеждно вратата в областта на бутане и натиск там където са дръжките.

–  Доставка и монтаж – 275 лв.

–  Реле за връзка с домофоните – 15 лв.
Система за електронно заключване с чип на врати с електромагнитна брава тип болт, работи с контактни електронни ключове тип iButton до 999 броя.
Отваряне отвън чрез електронен ключ “чип”. Отвътре се отваря чрез бутон или по желание на собствениците на сградата се вгражда допълнителен електронен четец от вътрешната страна.

Видове електронни ключове за заключване с чип

А. Безконтактни чипове – това са така наречените RFID или пластмасови тагове, намират много широко приложение  заради ниската си себестойност но за съжаление могат много лесно да се копират от всяко ключарско  ателие. Тогава се обезмисля контрола на неизрядните обитатели, както и нежелани посетители. Втора съществена слабост поради технологията RFID четеца се изработва от пластмаса, метала би екранирал излъчването на сигнал. Поради това четеца не е вандалоустойчив, не са малко случаите когато само с подръчни средства може да бъде изваден от строя. Не се препоръчва за директен монтаж на алуминиеви или метални дограми заради екраниращия ефект на метала. Единствено при директен монтаж върху пластмасова дограма няма проблем с екраниращия ефект но си остава проблема с лесното му копиране и ниската вандалоустойчивост.

RFID – чип

До 70 броя – цена 3,50 лева за един брой

От 70 до 100 броя – цена 3,00 лева за един брой

Над 100 броя – цена 2,50 лева за един брой

 

Б. Контактни чипове или I-BUTTON – много надеждни с много дълъг срок на експлоатация изключително ергономични.

I-BUTTON – чип

До 70 броя – цена 5,95 лева за един брой

От 70 до 100 броя – цена 5,45 лева за един брой

Над 100 броя – цена 4,95 лева за един брой

Предимства:

– Не се копират от автоключарски ателиета. Контролът на достъпа зависи само от този в който се намира главния чип – /мастер чип / тоест от Домоуправителя на етажната собственост. Вандалоустойчив метален четец  със светодиодната индикация. С червено е затворено а когато свети в зелено е отворено. На много места по света се използват за карта в метрото, за паркиране на обществени места, използват се при охрана на важни обекти за идентификация при контрол на обхода и много други.

– Изработени са от метал

– Малки и ергономични

– Дълъг срок на експлоатация